Kies uit 4 bonnen

Een originele geschenk met "zichtbare" gevolgen !

Kies een van de 3 bonnen die volgens u het beste zal zijn bij de ontvanger. Het type van fotoshoot wordt volledig bepaald door diegene die hem krijgt. De bon is ook geldig voor familieportretten, koppel, oma + kleinkinderen ...

De shoot kan ook buiten in de natuur gebeuren.
In de studio : maximum 5 personen of 1 gezin.
Buiten maakt het aantal personen niet uit, zolang het om een familie gaat.

Een bon is A4 groot, op echt fotopapier, in harde kaft zodat je een echt "geschenk" kan maken waar al wat ideetjes op staan.

150 € voor 2 uur studiotijd, en daar kan je heel wat foto's op maken. Ik wil altijd de tijd nemen om er iets mooi van te maken dat bij u past. Daarom neem ik minstens 2 uur voor u .  
U krijgt de foto's op bestanden van 800px hoog met een logo van mij.  Die bestanden zijn niet geschikt om af te drukken, maar wel om door te mailen of te gebruiken op sociale media.  

U kan achteraf vergrotingen bestellen of hoogresolutiebestanden zonder logo, maar die zijn niet in de prijs van deze bon inbegrepen.

Fotoshoot bon "Kinderen"

Geschenk voor 1, of al je lievelingen samen. Breng ook iets mee waar je dikwijls mee bezig bent. Een muziekinstrument, een tennisraket, je liefste knuffelbeer of pop ...

Maar ook je oma, opa ... kan meekomen en samen op de foto.

Fotoshoot bon "Portret"

30 tot 40 geselecteerde foto's van u met verschillende kledij en verschillende belichtingen. Zowel in kleur als zwartwit. Met dezelfde bon kan ook vriend, echtgenoot of kinderen... meekomen.
2 uur fotoplezier met heel herkenbare, grappige, emotionele... foto's.

Fotoshoot bon "Artistiek"

Iemand die deze bon krijgt zal misschien even slikken, maar u weet het beste of hij/zij al lang droomt van een fotosessie als deze. Gevoelige, sensuele, romantische foto's in een nachtjapon, Met een doek of naakt voor strikt persoonlijk gebruik. Iedereen die in mijn studio deze foto's heeft laten maken was heel blij met de resultaten en ook wel fier op zichzelf.

Artistieke foto's zijn niet noodzakelijk herkenbaar. Ze kunnen soms voldoende mooi gevonden worden om als versiering te gebruiken bij mensen die je totaal niet kent. Wie er op staat is soms van minder belang dan hoe je er op staat.

Twijfel ? Iemand die deze bon van u krijgt kan er zonder enig probleem een "portret" sessie van maken.

Bon voor een avond fotografie opleiding

Ben je hobbyfotograaf, heb je een nieuw fototoestel met meer knopjes dan verwacht, wil je je foto's verbeteren ? Een avondje (3 uur) private opleiding met specifieke zaken voor jou alleen kan veel helpen.

Je kiest zelf dag en uur zodat het zeker in je agenda past.
Met deze bon geef je een nuttig "doe" geschenk aan iemand die zijn hobby hiermee naar een hoger niveau zal brengen.  Kan ook voor studio fotografie, maar dan moet je iemand meebrengen die als model kan dienen.
Prijs : 150 €

contrast
European Photographer beroepsfotografen