Wat kan ik voor u doen ?

Fotoshoot

De foto-ervaring bij uitstek.  Ik neem mijn tijd voor u en ben niet snel tevreden.  Ik doe ook geen bandwerk.  Samen nemen we de tijd om er zowel een beleving als een ervaring met blijvende resultaten van te maken.  Kan in de studio, maar ook ergens buiten in de natuur.
Zowel voor uzelf als via een kadobon. 

Een reportage

Ik maak spontane beelden en ga je gebeurtenis niet storen.  Mensen zoals ze zijn.  Een huwelijk, een jubileum, een klassiek concert, een bevalling, ...

Workshop in uw fotoclub

Vraag thema en prijs voor een dag of avond.  Mogelijk krijg je subsidies via het Centrum voor Beeldexpressie.  Ik maak er iets boeiend van !  Ik ben geen powerpointer maar bestook iedereen met vragen die uiteindelijk naar nieuwe kennis leiden.

Evenement in sportclub of vereniging

Een voorstelling, wedstrijd, training... Plaats en tijd laten weten. Facturatie is per uur of vaste prijs volgens offerte. Daarna kan je de foto's zelf in je club verdelen of gebruiken voor bvb een website.

Bedrijfsfoto's

Heb je een website voor je bedrijf en plaats je daar graag foto's op van je gebouw, atelier, realisaties... Foto's van personeel spreken meer aan dan alleen een e-mailadres. Aflevering is digitaal zowel voor drukwerk als voor website.

Profielfoto's voor u en uw personeel

Uw eigen website, Linkedin, Facebookpagina,...
Eenvormigheid van de foto's op de badges van je personeel valt iedere bezoeker op.
Voor plaatsen waar doorgaans eerst naar de foto gekeken wordt en dan gelezen. Zorg ervoor dat de foto geen reden is om niet verder te lezen.

Kinderfeestje

Een korte reportage over alle aanwezige kindjes. Een groepsfoto en wat foto's om op een sociale site te plaatsen. Een mooie herinnering van een onvergetelijk feestje. 

 

Mail of bel even !

contrast
European Photographer beroepsfotografen