Opleidingen en advies

Basiscursus 1

Fotografie is een combinatie van techniek en kunst. Met de digitale fotografie komen daar ook nog computertoestanden bij.

Een avondje private opleiding is het meest efficiënt. Kan ook met enkele vrienden. Dit geeft op een minimum aan tijd een maximum aan resultaten voor u.

Een basiscursus is een fundering waar stevig op kan verder gebouwd worden. Er is geen voorkennis vereist.
We zien voornamelijk begrippen, vakjargon, doel en nut van 4 belangrijke basisgegevens van een fototoestel : brandpuntafstand – diafragma – sluitersnelheid – Iso waarde.

De oefencursus is in de eerste plaats een herhaling van de basiscursus maar ook de toepassing ervan. Het gebruiken en begrijpen van de handleiding van uw eigen toestel is hier de rode draad.

Theorie - praktijk - moeilijkheidsgraad

Alle cursussen zijn een gezonde mix tussen noodzakelijke theorie en foto's nemen. Tijdsverdeling is ongeveer 50/50. Bij private opleiding bepaalt u zelf deze verhouding.
Iedereen moet kunnen volgen. Het niveau wordt telkens aangepast maar wel zo hoog als mogelijk en nuttig gehouden. Enkel op die manier kan je in de korte tijd een maximum aan kennis uit deze lessen halen.

 

contrast
European Photographer beroepsfotografen