Aankoopadvies voor uw nieuw fototoestel en toebehoren

De aankoop van een nieuw fototoestel is een stevige investering. Het aantal “mogelijkheden” van een toestel bepaalt zeker niet de eindresultaten die je zal bereiken. Het aantal “megapixels” of de zoomfactor nog veel minder. Toch zijn het die zaken die in de reclame naar voor geschoven worden.

Wil je een onafhankelijk advies, voor jouw situatie en budget, zonder een merk op te dringen dan is deze “babbel” een nuttige investering die dikwijls een miskoop kan vermijden.

Wij zeggen niet: "koop dit merk en model", maar proberen je de NUTTIGE verschillen uit te leggen tussen de toestellen die je eigen eerste keuze zijn. Nuttige en noodzakelijke toebehoren moeten ook in je budget opgenomen worden of je moet weten wat er vroeg of laat nog bij zal komen. Wij ondervonden dat in de handel graag de voordelen van ieder kenmerk worden opgesomd. Wij geven ook de nadelen van ieder voordeel.

Werkwijze

Dit gesprek kan als een minicursus beschouwd worden over de technische eigenschappen van een toestel, zonder in nutteloze details te gaan. Je moet uiteindelijk zelf je aankoopbeslissing nemen en wees gerust, wij zijn absoluut niet merkgebonden of hebben geen voorkeurleveranciers.

Enkele voorbeeldfoto’s zoals je zelf zou willen nemen kunnen een uitstekende basis zijn om te weten wat je zal nodig hebben en vooral, of het haalbaar is. Niet iedere foto die je tegenwoordig in een tijdschrift ziet staan kan je zomaar uit een fototoestel toveren.

Prijs en duurtijd

De duur is ongeveer 2 uur. Je komt alleen of maximum met 2, meestal op een avond. De prijs hiervoor is 60 €.

contrast
European Photographer beroepsfotografen