opleiding
Op het knopje van je fototoestel drukken geeft een foto, maar soms staat er iets helemaal anders op dan dat je verwacht had. Hoe beter je je toestel leert kennen, hoe meer zicht je krijgt op licht en compositie, hoe meer je foto zal zijn zoals je hem verwacht had. En... dat kan je leren !
private opleiding
Iets leren over fotografie ? Kies zelf je tijdstip, jij samen met 1 of 2 vrienden over het onderwerp dat je zelf kiest. De meest efficiënte vorm van leren.
lightroom
Lightroom is waarschijnlijk dé software die door beroepsfotografen het meest wordt gebruikt. De prijs is die van een amateurpakket. In 1 of enkele avonden ben je goed op weg om hiermee verder te kunnen oefenen.
fotowandeling
Private opleiding is meestal ergens binnen. Maar wil je praktijk dan kan dat ook gezamenlijk op een door u gekozen locatie met een eigen samengestelde groep.
aankoopbabbel
Een nieuw toestel kopen maar waar op letten ? Kom met je vragen en verwachtingen en krijg een onafhankelijk en niet merkgebonden advies. Hou rekening met je eigen ambities, tijd, gewicht, budget, softwarekennis,... !
studiofoto's maken
Kom een avond, breng iemand mee als model, en leer vanaf 0 hoe je aan studiofotografie begint. Uw eigen tempo, uw eigen interesse, uw eigen stijl van foto's. 's Avonds neem je alle foto's mee naar huis.
basiscursus
Je moet met iets beginnen en ik heb daar een cursus over gemaakt te spreiden over 5 avonden. Zelf organiseer ik ze niet meer, maar een vereniging kan dat voor haar leden. Dan wil ik dit graag met veel plezier en enthousiasme komen geven in uw vereniging.
eigen stijl
Een avond voor fotoclubs of een groep enthousiaste fotografen. Een eigen stijl : Heb je het nodig? Komt het vanzelf ? Kan je er naar toe werken ?
European Photographer beroepsfotografen