197 Mel 127 PS 373
wind
Natuurlijke portretten, van veel wind naar heel weinig.
Az Zw 15
toekomstblik
Ogen gericht op de toekomt. Kinderen en gezinnen in het Opvangcentrum voor Vluchtelingen te Kapellen.
316 Sofie 604
lichtnet
Een artistieke reeks gemaakt om mee te doen met een fotowedstrijd. De wegwerpverpakking van de kerstboom werd gebruikt om deze reeks te maken.
138 Tatjana 095
dark light
Fotoreeks met allemaal symmetrische beelden in een vierkant formaat. Zwarte achtergrond met zijlicht. Te gebruiken als 1 foto, 3 of 5 op een rij, 2x2, 2x3, 3x3...
01 Luna1 3
vierkant wit
Foto's uit diverse reeksen, bewerkt met overal een "ontbrekend stuk". Vlakke huid en hoge contrasten. Alle foto's vierkant uitgevoerd zodat ze in een raster kunnen opgehangen worden.
20140602 Breendonk 0172
Breendonk
Foto's die zonder veel uitleg veel zeggen over wat mensen elkaar kunnen aandoen . Tot nu toe mijn absoluut lelijkste fotoreeks. Een selectie uit ongeveer 80 foto's die mij een uiterst onprettig gevoel geven.
246 Samira 103
tattoo
Ik heb Samira leren kennen op een ontmoetingsavond voor modellen die ik georganiseerd had. Deze uitermate vriendelijke dame is zo trots op haar lichaam dat ik er graag een ganse reeks voor plaats.
139 Viool 034
viool
Mijn meest muzikale ooit ! Live vioolmuziek van Stephanie, een beroepsvioliste. Mijn voorliefde voor details en camerahoeken eens goed kunnen laten gaan. Heel veel zin om dit nog eens met andere klassieke instrumenten te doen.
168 Sylvia 009
macrobody
Een lichaam, een lichtbbron en een macrolens. Voor de ene waardeloze rommel, voor de andere kunst om naar te kijken. Je eigen keuze tussen mooi of lelijk is voor mij altijd juist. Laat gerust weten wat je van deze foto's vindt, eventueel in het gastenboek.